Skip links

Update: COVID 19

De 32ste editie van de Race of the Classics wordt verplaatst naar 2021!

Laatste update: 3 september 2020 12:00 uur

Beste deelnemer, teamcaptain, lezer,

Helaas heeft het optimisme van de organisatie deze zomer niet gewonnen van Covid-19. De 32e editie van de ROTC kan ook in oktober 2020 niet plaatsvinden.

Uiteraard neemt dit besluit een hoop nieuwe vraagstukken met zich mee. De komende tijd zal de organisatie, waar dat lukt, zaken nog meer duidelijkheid bieden. Vragen zijn dan ook van harte welkom. Wij beantwoorden deze graag zo snel mogelijk en nemen die op in de FAQ onderaan deze pagina.

Wij blijven, als organisatie, in contact met het RIVM, de BBZ en de schippers om een editie in 2021 vorm te kunnen geven.

Wij houden jullie op de hoogte!

Lieve groet van de organisatie

Laatste update: 3 september 2020 12:00 uur

FAQ:

Waarom kan het evenement niet in oktober plaatsvinden? 

We hebben als organisatie ons best gedaan om de editie in oktober plaats te laten vinden, dit blijkt niet haalbaar. Hierbij houden wij ons aan richtlijnen van meerdere instanties en zijn we ook afhankelijk van de coöperatie van schepen, havens en gemeenten. Daarom verlengen wij, net als vele andere events, de geldigheid van je ticket met een jaar (t/m april 2021).

Weten jullie zeker dat de editie in 2021 doorgaat?

Nee, dat kan nog niet met zekerheid gezegd worden. Zoals iedereen kampen wij ook met onduidelijkheid. Zodra duidelijk wordt dat ook deze editie niet door kan gaan, zullen wij hier wederom gepaste maatregelen voor nemen. 

Kan ik mijn deelnemers geld terugkrijgen?

Je ‘ticket’ voor de ROTC blijft geldig voor de editie in 2021. Administratie en afspraken wat betreft de tickets ligt bij de teams zelf. 

Wat als ik met de editie in 2021 niet mee kan?

Een goede manier om dit op te lossen is het doorverkopen van je ticket aan een nieuw teamlid. Schakel hiervoor de hulp van jouw TeamCaptain in! 

Hoe blijft het REESGEVOEL voortbestaan de komende tijd? 

Houd Facebook en Instagram in de gaten!

Wanneer mogen wij deze informatie communiceren naar onze stakeholders?

Per mail zijn de teamcaptains en schippers officieel op de hoogte gebracht. Deze informatie mag dan ook worden doorgestuurd naar deelnemers, sponsoren, universiteiten e.d.

Wanneer komt er meer informatie?

Houd deze pagina in de gaten. Er zullen regelmatig updates worden gegeven. Heb je specifieke vragen? Speel deze via je Teamcaptain of mail naar info@rotc.nl