Skip links

Update: COVID 19

De 32ste studenteneditie van de Race of the Classics wordt verplaatst

Laatste update: 16 maart 2020 13:15 uur

Beste deelnemer, teamcaptain, lezer,

Na het bericht van de overheid van 15 maart jongstleden heeft ook de organisatie moeten constateren dat de doorgang van ons evenement van 30 maart t/m 5 april in het geding is gekomen. Na veel belletjes met schippers, havens en andere betrokken partijen zijn wij helaas tot de conclusie gekomen dat het evenement dit jaar niet op de beoogde data kan en zal plaatsvinden.

Op dit moment zijn er verschillende beperkingen opgelegd voor de gebieden waar wij actief zijn. Zo krijgen wij benodigde vergunningen niet meer toegekend en hebben havens ons laten weten dat we niet meer kunnen binnenvaren. Daarnaast vragen ook een aantal schippers ons niet in de geplande periode te gaan varen. De gezondheid van deelnemers en ook schippers staat voorop, welke niet gegarandeerd kan worden.

Gekeken wordt nu wat de beste oplossing is. De organisatie zet zich in om het evenement naar een nader te noemen moment te verplaatsen. Een datum is er echter nog niet bepaald, waardoor wij hier nog geen verdere update over kunnen geven. Mocht deze datum niet gevonden worden, is annulering helaas ook nog een optie.

Wij kunnen ons voorstellen dat er vanuit jullie en/of  de deelnemers vragen zijn omtrent deze beslissing. Schroom dan ook niet ons te bereiken op de bij jullie bekende telefoonnummers en mailadressen. Wij geven graag zo goed en zo snel mogelijk antwoord op de vragen.

Op onze website https://rotc.nl/covid-19 zullen we iedereen op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen omtrent het evenement. Op de pagina komt een actuele stand van zaken waarnaar bijvoorbeeld deelnemers of sponsoren doorverwezen kunnen worden. We gaan deze pagina nog updaten met jullie meest gestelde vragen en antwoorden daarop.

Voor nu; houd jezelf gezond en geniet van het zonnetje.

Kus en knuffels van de gehele organisatie.