Skip links

Organizing Committee

Vacature Organisatie Comité

Reageren voor 2 juni

Voor de 33e editie van de ROTC wordt gezocht naar tien knappe koppen die, samen met Lisa en Lynnette, de Rees willen organiseren. Zie jij jezelf aan het roer staan van dit fantastische zeil-event!?

Solliciteer en laat ons weten met welke skills jij de ROTC vorm kan geven. Stuur een leuke mail met onderstaande informatie voor 2 juni naar voorzitter@rotc.nl

  • Motivatie
  • Curriculum vitae
  • Voorkeur functie

 

Voor meer info over de organisatie en bijbehorende functies lees je hier onder meer. Heb je nog vragen, dan kan je altijd mailen naar voorzitter@rotc.nl

Het organisatie comité bestaat uit twaalf personen met ieder zijn eigen functie. Vanaf september 2021 barst het Rees-jaar weer los en vergaderen we twee keer per maand. In de aanloop naar de Rees is je aanwezigheid nodig op meerdere events zoals de Kick-off party, teamcaptain-meetings en teambuilding activiteiten. De samenwerking staat bekent om intensief met een hoop ruimte voor gezelligheid.

Wat verwachten we van jou? Ervaring met zeilen is niet nodig. Eerdere deelname aan de ROTC is wel een pre. Daarnaast maken we graag gebruik van ieder zijn kwaliteiten, dus laat ons vooral weten waarmee jij deze editie wilt ondersteunen!

Organisatie

Lisa Janssen

Lynnette Spits

Vacature penningmeester

Als penningmeester ben je natuurlijk verantwoordelijk voor de begroting, betalingen en het versturen van facturen. Je schetst de financiële kaders voor het event en maakt dit inzichtelijk voor je mede organisatoren. Hou er rekening mee dat je naast de reguliere vergaderingen, ook apart met de voorzitter en secretaris vergadert.

Vacature acquisitie

Je bent verantwoordelijk voor de werving en het onderhouden van contact met de sponsoren. Je staat hier niet alleen voor. De hele organisatie ondersteunt je in de zoektocht naar potentiële acquisitie. Uiteindelijk leg jij het contact en zorg je dat ze de juiste tegenprestaties ontvangen. Je bent super belangrijk, want zonder jou is er geen Rees!

Wedstrijdleiding

De wedstrijdleiding heeft in aanloop naar de ROTC intensief contact met havens en schippers. Tijdens de Rees zelf verzorg je de palavers. Natuurlijk zet de wedstrijdleiding de rakken uit en hebben ze de eer om de Challenge Cup uit te reiken aan het snelste schip en zijn team.

Wil je een functie binnen de wedstrijdleiding vervullen, dan is ervaring met wedstrijdzeilen nodig. Twijfel je? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de opties.

Vacature wedstrijdleiding

Vacature wedstrijdleiding

Vacature wedstrijdleiding

Vacature wedstrijdleiding

Kade

De commissie Kade (ook wel feestcommissie) heeft de verantwoordelijkheid om in aanloop naar en tijdens de ROTC, alle activiteiten aan wal te organiseren. Je bent in contact met feestlocaties, gemeenten en havens waar we potentieel aan kunnen meren.

Vacature Kade

Vacature Kade

Public Relations

De ROTC vindt plaats op de Noordzee. Dat is soms lastig te volgen voor het thuisfront. Jij zorgt ervoor dat de Rees digitaal zichtbaar wordt. Je beheert de sociale media, website en tijdens de Rees leg jij alles vast op foto of film. Last but not least: jij verzorgt de merchandise zodat iedereen in zijn favoriete REES-goodie kan rondlopen.

Vacature PR

Vacature PR