Skip links

Sponsoren ROTC 2022

Hoofdsponsor
OC&C Strategy Consultants is een wereldwijd actief strategie kantoor en adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen. OC&C onderscheidt zich door zich volledig te richten op strategie consulting. Door geen overige consulting diensten zoals implementatie te verrichten, focust het kantoor zich op wat ze het beste kunnen: cliënten helpen om hun meest interessante en complexe strategische vraagstukken op te lossen.

OC&C kenmerkt zich door een open, eerlijke en directe cultuur binnen het kleinschalige karakter van het Rotterdamse kantoor. Bij OC&C heb je vanaf dag één impact op projecten voor een breed scala aan cliënten in verschillende sectoren, zoals consumentengoederen, retail, transport en technologie. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling en groei hoog in het vaandel. Met deze combinatie bieden wij nieuw talent the best home for the best strategy talent.
Sponsor
De Veerhaven is onderdeel van het rustieke Scheepvaartkwartier en ligt tussen de Euromast en de Erasmusbrug in Rotterdam. Al sinds de vijftiende eeuw ligt de Veerhaven middenin het bruisende Rotterdam. Sinds de opening van het gebouw van de Koninklijke Nederlandsche Yacht-club in 1852, is het karakter van de Veerhaven veranderd van vertrekhaven voor de veerpont naar Katendrecht tot thuishaven voor maritiem erfgoed, zeewedstrijdzeilerij en fungeert zij als centrum voor maritieme evenementen. Sinds 1990 is de Veerhaven in het beheer van de “Stichting Veerhaven Rotterdam”.

In de directe omgeving van de Veerhaven zijn nog veel sporen van de rijke maritieme traditie van Rotterdam te zien. Vrijwel alle grote Rotterdamse rederijen zijn rond de Veerhaven begonnen of hebben hier hun vormende jaren doorgebracht: de Holland-Amerika lijn, de Rotterdamse Lloyd, van Uden en van Nievelt Goudriaan & Co. De prachtige omgeving, het nagenoeg permanent aanwezig maritiem erfgoed en het zeer bijzondere drijvende havenkantoor kenmerken het historische karakter van de Veerhaven.

De zeilkleding specialist met de grootste collectie zeilkleding van Nederland!